VOLVER A LA PRIMERA PÁGINA

CASA ESCRITURA - EMPRESA DE TRADUCCIONES  Y SERVICIOS LINGUISTICOS
TRADUCCIÓN ESPAÑOL SERVICIO PROFESIONAL DE TRADUCCIÓN DE TEXTOS TRADUCCIÓN ESPAÑOL TRADUCTION FRANÇAIS TRADUCTION ENGLISH ÜBERSETZUNGEN DEUTSCH TRADUCCIÓ CATALÀ TRADUCCIÓ VALENCIÀ ITZULPENA EUSKARA TRADUCIÓN GALEGO TRADUCCIÓN ESPAÑOL TRADUCCIÓN ESPAÑOL TRADUCTION FRANÇAIS TRADUCTION ENGLISH ÜBERSETZUNGEN DEUTSCH TRADUCCIÓ CATALÀ TRADUCCIÓ VALENCIÀ
 
Traducció  
Si la seva empresa requereix un acurat servici de traduccions, CasaEscritura pot proporcionar-li’l, perquè contem amb una extensa xarxa de traductors nadius que comprén gairebé tots els idiomes i gairebé totes les especialitats: Economia, Dret, Medicina o Màrqueting en són solament algunes.
El nostre equip, format per experts en cada matèria, li garantirà en tot moment un resultat immillorable en totes les traduccions o revisions que vosté decideixi confiar-nos.

Solem treballar a través d'Internet (utilitzant el correu electrònic o un sistema de Ftp per a rebre o enviar els documents que siguin necessaris), d’aquesta manera podem treballar ràpidament amb qualsevol ciutat espanyola o de fora d'Espanya.

Estem especialitzats en totes aquelles traduccions que tenen com a llengua d'origen o de destí l'espanyol. De fet les principals combinacions lingüístiques que atenem amb éxit són:

De l'anglés, francés, alemany, italià o portugués a l'espanyol, i viceversa.
Del català (i/o valencià), gallec o basc a l'espanyol, i viceversa.

No obstant, per a altres necessitats idiomàtiques (com poden ser: polonés, txec, búlgar, holandés, rus...), no dubti a posar-se en contacte amb nosaltres, li oferirem informació detallada al més aviat possible.

La nostra clientela és molt variada, de fet comprén des d'institucions públiques o privades, agències de traduccions, empreses de disseny gràfic, agències de publicitat, editorials, revistes fins a particulars o altre tipus de professionals.

Finalment, simplement ens agradaria afegir que totes les traduccions que realitzem des de qualsevol llengua al castellà inclouen ara una promoció especial que consisteix en una correcció gratuïta d'estil. No ho dubti més: cridi o escrigui a CasaEscritura i deixi que nosaltres ens fem càrrec.

Tarifes 2008:

Tarifes traducció català
English Deutsch Català
 
 
CasaEscritura - Boletín - Tel.: (0034) 651.50.10.66 - Opinar - contacto@casaescritura.com