VOLVER A LA PRIMERA PÁGINA

CASA ESCRITURA - EMPRESA DE TRADUCCIONES  Y SERVICIOS LINGUISTICOS
TRADUCCIÓN ESPAÑOL SERVICIO PROFESIONAL DE TRADUCCIÓN DE TEXTOS TRADUCCIÓN ESPAÑOL TRADUCTION FRANÇAIS TRADUCTION ENGLISH ÜBERSETZUNGEN DEUTSCH TRADUCCIÓ CATALÀ TRADUCCIÓ VALENCIÀ ITZULPENA EUSKARA TRADUCIÓN GALEGO TRADUCCIÓN ESPAÑOL TRADUCCIÓN ESPAÑOL TRADUCTION FRANÇAIS TRADUCTION ENGLISH ÜBERSETZUNGEN DEUTSCH TRADUCCIÓ CATALÀ TRADUCCIÓ VALENCIÀ
 
Traducció  
Si la seua empresa requereix un acurat servici de traduccions, CasaEscritura pot proporcionar-li’l, perquè tenim una extensa xarxa de traductors nadius que comprén quasi tots els idiomes i quasi totes les especialitats: Economia, Dret, Medicina o Màrqueting en són només algunes.
El nostre equip, format per experts en cada matèria, li garantirà en tot moment un resultat immillorable en totes les traduccions o revisions que vosté decidisca confiar-nos.

Solem treballar a través d'Internet (utilitzant el correu electrònic o un sistema de Ftp per a rebre o enviar els documents que siguen necessaris), d’esta manera podem treballar ràpidament amb qualsevol ciutat espanyola o de fora d'Espanya.

Estem especialitzats en totes aquelles traduccions que tenen com a llengua d'origen o de destí l'espanyol. De fet les principals combinacions lingüístiques que atenem amb éxit són:


De l'anglés,
francés, alemany, italià o portugués a l'espanyol, i viceversa.

Del català (i/o valencià), gallec o basc a l'espanyol, i viceversa.

No obstant això, per a altres necessitats idiomàtiques (com poden ser: polonés, txec, búlgar, holandés, rus...), no dubte a posar-se en contacte amb nosaltres, li oferirem informació detallada amb la major brevetat possible.

La nostra clientela és molt variada, de fet comprén des d'institucions públiques o privades, agències de traduccions, empreses de disseny gràfic, agències de publicitat, editorials, revistes fins a particulars o diferents tipus de professionals autònoms.

Finalment, simplement ens cal afegir al que ja em dit abans que totes les traduccions que realitzem des de qualsevol llengua al castellà inclouen ara una promoció especial que consisteix en una correcció gratuïta d'estil. No ho dubte més: escriga o telefone a CasaEscritura i deixe que nosaltres ens encarreguem.

Tarifes 2008:

Tarifes traducció català
English Deutsch Català
 
 
CasaEscritura - Boletín - Tel.: (0034) 651.50.10.66 - Opinar - contacto@casaescritura.com